Orfeum

Csodás enteriőr, változatos ételek, egyedülálló programok. Zenei és színházi estek, klub koncertek.

Madhouse

A MADHOUSE egy manifesztációja mindannak, ami a Mad Scientist-et azzá teszi ami. Kreativitás, kockázatvállalás, kraft. Nem brand-kocsma, hanem egy hely, ahova akkor is jó beülni, ha nem tudsz semmit a főzdéről, vagy épp nem érdekelnek a sörök. Várunk a különleges elválasztott terünkkel, mely egyik oldalán a bisztrót, másik oldalán pedig a bárt találhatod

 

Gólya Presszó

A Gólya Presszó szövetkezeti alapon működő találkozóhely, programjaiban a szolidáris, közösségi, szövetkezeti elvek megjelenítésére és következetes képviseletére nagy hangsúlyt fektet, számos szövetséges szervezettel dolgozunk együtt, akik használják a tereinket, és akikkel közösen gondolkodunk.

 

Közélet Iskolája

Zöldebb településen akarsz élni? Szeretnéd, hogy méltó körülmények között dolgozhass? Beleszólnál a helyi ügyekbe, de a döntéshozókat nem érdekli a véleményed? Tagokat toboroznál a jó célért küzdő csoportodba? Szeretnéd mélyebben megérteni a társadalmat, amiben élünk? 

Tanulj ezekről a témákról közösségben, mert a tudás erőt ad! A Közélet Iskolájában segítünk abban, hogyan állj ki a saját és mások érdekeiért, hogy egy igazságosabb társadalomban élhessünk! 

Sétaműhely Budapest Walkshop

Budapesten belül nyújtjuk öt kontinens felfedezésének élményét. Létügyünk az informális ismeretterjesztés és oktatás. Célunk emellett, hogy finomítsuk a szociális érzékenységet, és felhívjuk a figyelmet a kommunikáció fontosságára.

Napi, heti gyakorisággal szervezünk tematikus sétatúrákat magyar nyelven olyanoknak, akiket érdekel a kultúra és a társadalom. A történelmi, társadalmi és politikai, szakmailag releváns ismereteket szakértő előadóink adják át neked élvezetes, vidám formában.

Konfekció Vintage Shop

Vintage, állatmintás, dagadt, anorexiás, cigányrózsás, motoros, eredeti, bubugao, statementes és céltalan ruhák és kiegésztítők a Rákóczi téri csarnok mögött.

Art-Tér művészetterápia

Művészetterápia: a foglalkozásokon a rajzolás, kollázs készítés, az irodalom útján, és különféle játékok során elmerülhettek az alkotás örömében és a művészetek segítségével önismereti tapasztalatokat szerezhettek. Rajztudás, más művészeti előképzettség nem szükséges. Gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt ajánlom a foglalkozásokat. Egyéni konzultáció lehetséges.

redblek - Krsják Attila

Krsják Attila 'redblek' LMBTQ-aktivista, youtuber, blogger, podcaster, a queer közösség oszlopos tagja. Civil munkájában a felvilágosítás, a közösség történelmének megismerése és a prevenció a fő fókusz.

Polygon - The Club

Egy bulisorozat ahol igazán önmagad lehetsz 
Gyere el, érezd jól magad és légy aki csak szeretnél!

Sokszínű Magyarországért – Országgyűlési Képviselők az LMBTQ Emberekért

A Sokszínű Magyarországért Képviselői Csoport 2022. októbere óta funkcionál hivatalosan. A csoportot öt ellenzéki párt húsz országgyűlési képviselője alkotja. Ezek a pártok a Demokratikus Koalíció, az LMP – Magyarország Zöld Pártja, a Magyar Szocialista Párt, a Momentum Mozgalom, és a Párbeszéd Magyarországért.
 A Csoport víziója, hogy a magyar LMBTQ jogok elősegítéséhez a helyzet pontos ismerete, az érdekeiknek közös, megalapozott képviselete fontos részét kell, hogy képezze az emberi és LMBTQ jogokhoz kötődő országgyűlési képviselők munkájának.

Oldalak