regisztrációhoz kötött esemény

Hihetetlen, de 20 éves a Szimpozion Egyesület! Ezt szeretnénk veletek közösen megünnepelni, hiszen a ti támogatásotok nélkül nem ünnepelhetnénk ezen a napon! Szeretettel meghívunk mindenkit nagyszabású gála estünkre! Az estét számos fellépő teszi feledhetetlenné. Velünk lesz a csodálatos Miss Mandarin, Ilona Musk, a Charme Hungary táncosai, a Genéziusz Színház társulatának tagjai, Lucy Art Fame, valamint Annus Szabolcs (Sammy) aki verssel teszi még sokszínűbbé az eseményt. Egyesületünk hosszú történetének néhány meghatározó arca pedig a világ minden tájáról üzenetek formájában idézi fel az elmúlt 20 év legszebb emlékeit és mondja el jókívánságait a következő 20 évre!

Az ételekről és italról mi gondoskodunk, nektek csak a jó hangulatot kell hozni. (Illetve szokásainkhoz híven, ha valaki kedvet érez magában, hogy megörvendeztesse a társaságot sütivel, tortával, vagy egyéb más finomsággal, erre is van lehetőség!)

A helyszínt a Bálint Ház biztosítja: kapunyitás 18:00 órakor, a műsor 18:30-kor kezdődik és 20:00 óráig tart. A Bálint Ház 21:30-kor zárja kapuit, de az este nem ér véget, a jó hangulat folytatódik tovább!

Az eseményre regisztrálni az alábbi linken lehet: https://forms.gle/vaZBXnvJncDbVY3v7

 

 

 

Mikor: 
2022. március 5. (szombat), 18:0021:30