Játssz velünk idén is az LMBT Történeti Hónapon!

Gyere, és játssz velünk a 6. LMBT Történeti Hónapon! Gyere el minél több programra, és gyűjtsél szivárványos pecséteket. A játékban résztvevők sorsoláson vesznek részt.

A tavalyi évhez hasonlóan, az idei LMBT Történeti Hónap programjain is lehet szivárványos pecséteket gyűjteni, a Humen LMBT Történeti Hónap 2018 különszám 15. oldalán található, kivágható felületen. Ha eljöttök egy programunkra, önkénteseinktől tudjátok megszerezni a pecséteket, a szivárvány minden színében. Ha összegyűjtötök 3 pecsétet, és leadjátok önkénteseinknek, kaptok egy LMBT Történeti Hónap feliratú kitűzőt, valamint részt vehettek a sorsolásokon. Ehhez a lapon meg kell adnotok az elérhetőségeteket.

A bedobott szelvényetek részt vesz a hónap közepén és a rendezvénysorozat végén történő sorsoláson. A szerencsés nyertesek az LMBT Történeti Hónap ajándékait, valamint az Orlai Produkció által felajánlott színházjegyeket és Radclyffe Hall 100 évvel ezelőtti, végre magyarul is olvasható leszbikus botránykönyvét nyerhetik meg.

Jó játékot kívánunk!

Megosztás