Jurewicz Ádám

intézményi kommunikátor

2011-ben érettségiztem a Bocskai István Szakközép- és Szakiskolában. 2013-ban intézményi kommunikátor felsőfokú szakmai (OKJ) oklevelet szereztem a Kodolányi János Középiskolának debreceni tagintézményében.

2013 szeptemberétől a Debreceni Egyetemen voltam szociológia alapszakos hallgató. 2015 februárjától-júniusáig Erasmus+ ösztöndíj jóvoltából a Krakkói Jagelló Egyetemnek Szociológiai Intézetében is tanultam. 2016 májusában államvizsgát tettem, de diplomát nem szereztem, középfokú nyelvvizsga hiánya miatt.

2016 szeptemberétől a Debreceni Szakképzési Centrum Irinyi János Szakgimnáziumban és Szakközépiskolában tanulok, turisztikai szervező, értékesítő szakon. Emellett 2017 szeptemberétől angol középfokú nyelvvizsgára felkészítő nyelvtanfolyamon veszek részt, melynek sikeres teljesítésével, kézhez kaphatom a diplomámat, és folytathatom az egyetemi tanulmányaimat.

Aktivizmusomról: 2012-től lettem önkéntes aktivista a Debreceni Színtér Egyesületben, mely nem vált egyesületté. 2016 januárjától kezdve a Debreceni CívisColorS LMBTQI informális csoportnak voltam az önkéntes közösségi vezetője, majd 2017 novemberétől a DebrecenPride csoportnak vagyok az önkéntese.